نگاهی به عملکرد ستاد بازسازی عتبات عالیات:
هرگاه در باره حضور مردم در عرصات سخن می شود ابعاد متفاوت این اجتماع در شاخه های مختلف فرهنگی ، اقتصادی، اجتماعی بررسی می گردد، اقدامات ستاد بازسازی عتبات عالیات به عنوان تشکیلات مردم نهاد نیز از این قائده مستثنی نبوده است فعالیت هایی که همه ی افراد جامعه از سطوح بالا و پائین اجتماعی، با دیدگاه های متفاوت فرهنگی و شرایط مختلف اقتصادی حتی از سایر مذاهب با اعتقاد بر خادمی خاندان پیامبر اسلام «ص» و زائران مکرم را در بر می گیرد.
ستاد بازسازی عتبات عالیات به عنوان مرجع ساماندهی نذورات مردمی برای اجرای ماموریت خود با نظرات و پیشنهادات متفاوت از اقشار مختلف جامعه رو به رو است. عده ای بیان می دارند به جای هزینه در اعتاب مقدسه برای نیازمندان هزینه کنیم و گروهی بر این باورند که هیچ عمل خیری بازدارنده ی اعمال نیک دیگر نیست و موضوع وقف برای ایجاد زیر ساخت ها و رفاهیات زائران ارزش و اهمیت بالایی دارد و به تعبیر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی عملی کوثرانه و صدقه ای جاری است همچنین مساعدت و دستگیری از نیازمندان نیز در جایگاه خود مهم و قابل توجه است.
همه ی اقشار جامعه از هر طبقه و با هر توان اقتصادی به یک اندازه شریکند و در کنار هم با هدفی مشترک گام بر می دارند این نشان برکات فراوان سفره ی ائمه اطهار علیه السلام است که از همه در بهره گیری مزد ، اجر و مشارکت در ثواب زیارت به پاس فراهم نمودن امکانات رفاهی زائرین اعتاب مقدسه دعوت می کند.
این باور و حقیقت وجود دارد ، افرادی که در جهت بازسازی ، ساخت و توسعه حرم های مطهر ائمه معصومین علیه السلام می کوشند برای انجام امور نیک دیگر نیز پیش قدم خواهند بود و از هیچ کمکی برای رفع نیاز همنوعان خود فرو گذار نخواهند کرد این مشارکت ها علاوه بر فراهم نمودن حس رضایت معنوی، دستاوردهای فراوانی در زمینه های علمی ، اقتصادی، صنعتی، هنری و فرهنگی تاریخی دارد.
ضرورت ها:
تسهیل و ایجاد رفاه برای زائران با گسترش حرم های مطهر و شریف.
مرمت و احیای نقاط آسیب دیده و خطر آفرین همچنین ایجاد امکانات زیارتی ، رفاهی مناسب با گسترش و توسعه حرم های مطهر با اجرای طرح های توسعه حرم مطهر امام علی علیه السلام ، صحن حضرت زهرا «س» و حرم مطهر امام حسین علیه السلام ، صحن عقیله بنی هاشم حضرت زینب «س».
حفظ آثار فرهنگی ، تاریخی به جا مانده « شعائر الله».
توجه به ارزش معنوی و تاریخی اعتاب مقدسه و نگاه ویژه به عنوان شعائرالله (نشانه های خدا) نشانه ها و نمادهای معنوی مذهب تشیّع و اماکن متبرکه و قبور ائمه اطهار علیه السلام همچنین توجه به تاریخچه ساخت و ساز حرم های مطهر و حفظ آثار فاخر ، ارزشمند و اصیل معماری ایرانی اسلامی به جا مانده از ادوار گذشته که حاصل حس پاک و نیّت والای هنرمندان خالق آن اثر است.
دستاوردها :
بهره گیری از توانمندی های متخصصین کشور در جهت اقتصاد مقاومتی و رونق تولید.
ستاد بازسازی عتبات عالیات با ایجاد زیرساخت های مناسب در سراسر کشور ، نذورات مردم را به نحوی ادا نمود که علاوه بر رعایت اصول شرعی ، به روح والای اقتصاد مقاومتی و رونق تولید در داخل کشور و حمایت از کالای ایرانی توجهات خاصی داشت تا الگویی باشد برای سایر دستگاه های اجرایی کشورمان جهت تزریق منابع مالی در معادن ، کارخانجاتو اصناف جهت تامین مصالح مورد نیاز در کنار تامین نیروی انسانی.
احیای هنرهای اسلامی و تداوم یک هزار ساله حضور در عتبات عالیات ، تعاملات میان فرهنگی با بهره گیری از ظرفیت بالای اعتاب مقدسه به عنوان قطب ارزشی و معنوی فرهنگی موزه مانند ، تحکیم روابیط بین ملت ها و ایجاد امنیت منطقه ای ، طراحی و ایجاد راه های نوین مشارکت های مردمی به منظور سهیم شدن در ثواب بازسازی و توسعه حرم های مطهر در اعتاب مقدسه و از جمله ی مهمترین دستاوردهای ستاد بازسازی عتبات عالیات در دهه اخیر می باشد.
لذا همه ی دوستداران و محبّین اهل بیت علیه السلام از هر نقطه ای از کشور عزیزمان ایران اسلامی می توانند به اندازه وسع و توان خود در این امر مقدس و فرهنگی ، معنوی بازسازی زیر ساخت های حرم های مطهر و توسعه آن به عنوان یک باقیات و صالحاتی ماندگار سهیم شوند و با اهدای نذورات نقدی و غیر نقدی خود با اهدای طلا، نقره و مس و سهمی در این حرکت و پویش معنوی داشته باشند و در همین راستا ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبدکاووس این آمادگی را دارد تا نذورات برادران و خواهران را در راستای مشارکت در امر بازسازی و توسعه حرم های مطهر همچون گذشته جمع آوری و ارسال نماید.
آدرس ستاد واقع در خیابان امام خمینی «ره» جنوبی جنب بیمارستان شهدای 12 دی ، ساختمان سابق فرمانداری و شماره کارت و حساب ستاد جهت جمع آوری نذورات نقدی نزد بانک انصار به شرح ذیل می باشد( شماره کارت: 6273811074233351 و شماره حساب 401142351411 )
انتهای پیام/
درباره این سایت